joi, 16 august 2018

Bratari din cupru cu Lupul DacicSimbolul sacru lupul dacic este gravat manual pe bratarile  din cupru! Practic am facut un desen direct pe bratara din cupru, apoi am gravat manual, incet cu  mare atentie, folosind freze diamantate.
Aceste bratari se creeaza doar la comanda !
Inainte de a comanda am nevoie de o masura fixa a incheieturii mainii dumneavoastra in centimetri, intrucat eu creez pentru fiecare persoana in parte!
Bratarile din cupru au o latime intre 3 si 6 centimetri la alegerea dumneavoastra, iar  sectiunea tablei este de 1 milimetru.
Pretul unei bratari din cupru gravata manual cu simbolul sacru lupul dacic este cuprins intre 75-125 lei in functie de dimensiune, respectiv complexitatea gravurii efectuata manual pe bratara din cupru. Spre exemplu o bratara simpla gravata doar cu simbolul lupul dacic, lata de 3 centimetri costa 75 lei, iar alta bratara lata de 6 centimetri cu alte simboluri gravate costa 125 lei.
Bratarile gravate manual cu simbolul lupul dacic pot sa aiba in completare si alte simboluri sugerate de dumneavoastra.Inainte de a comanda am nevoie de o masura fixa a incheieturii mainii dumneavoastra in centimetri. Pentru comenzi tel: 0759165234 , email: hadaruga.mihai@yahoo.com sau aici  pe site-ul de prezentare : http://hadarugart.weebly.com , vedeti mai multe exemple de lucrari in cupru realizate integral manual

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bratari din cupru cu Lupul Dacic

Simbolul sacru lupul dacic este gravat manual pe bratarile  din cupru! Practic am facut un desen direct pe bratara din cupru, apoi am...